7 thoughts on “wolf my pyrrhura”

  1. I had a parrot too,when i was 14.
    but my sister had an allergy, so dad gave it to another girl.
    i still miss my little buddy 🙁

  2. maar me nieuwe vogel is een valkparkiet die volldegi tam is, ze heet winat en kan haar net als wolfje op commando naar me toe laten vliegen, heb daar een filmpje van, maar ze was bang voor de telefoon, elke keer als die af gaat draait ze door, denk ligt aan de ringtone van wayward son van kansas hehe

  3. geweldig, ik heb wolfje alleen niet meer helaas, kon er niet meer voor zorgen door me ziekte, ik heb gelukkig nog foto's vna wolfje toen ze echt helemaal kaal was zag er niet uit maar ik vond haar geweldig mooi, als ik de tijd terug kon draaien dan was het wel op het moment dat ik dr weg deed. 🙁

  4. Cool ik ook. Alleen was ze al wel zelfstandig toen. Ik heb haar DNA laten testen en het is een vrouwtje en heet Kaida. En ik denk dus dat mijn vogel een zus is van die van jou 🙂 De mijne is van augustus 2012.

  5. ik had hem van iemand uit gouda, en ze/hij was 2 weken toen ik hem had, hij zei 3 maar volgens anderen niet, gelukkig is alles goed gegaan en had ik de nodige ervaring om wolfje te voeden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *